Om oss

AB Elsborgs trafikskola är ett företag med många års erfarenhet i branschen. Trafikskolan drivs idag av Joakim och Charlotte Vejgården och ligger centralt belägen i stadsdelen Elsborg i Falun, därav namnet.

Falun

Falun är en trevlig stad att köra i, det mesta finns men i mindre förpackning. Hos oss kan du köra både manuell och automatväxlad bil. Vi använder oss av lättkörda Volkswagen.

Angående Coronavirus-Covid 19

Vi följer rekommendationerna ifrån Folkhälsomyndigheten och vi vädjar till våra elever och kunder att ringa eller maila till trafikskolan vid sjukdomssymptom som hosta, feber, halsont o.s.v. för av och ombokningar! Stanna hemma om du är sjuk! På www.trafikverket.se kan du läsa mer om nya åtgärder gällande körkortsprov. Åtgärderna kommer att gälla fr.o.m 23/3 -20. Om du har frågor och funderingar är du självklart även välkommen att kontakta oss på trafikskolan på 023-25070 eller elsborgstrafikskola@telia.com

GDPR

Vi på Nya Elsborgs Trafikskola samlar in personuppgifter på våra elever för att kunna handlägga eleverna i skolans datasystem och i våra utbildningskort. Utbildningskorten hålls inlåsta när de inte används. Vi har som målsättning att skapa en så lugn, trygg och säker utbildning som möjligt och samtidigt säkerställa att det blir en bra upplevelse under hela tiden eleven är inskriven på vår trafikskola. Vi använder uppgifterna för att t.ex kontrollera körkortstillstånd och rapportera utbildningar till Transportstyrelsen men även när vi bokar kunskapsprov och förarprov hos Trafikverket Förarprov.

Elevernas mobilnummer används för att kunna ta kontakt via samtal eller sms vid t.ex påminnelser för kurser eller bokningsinformation.

Om eleverna samtycker till att vi lägger ut foto och förnamn vid godkänt förarprov så kan vi komma att göra det på vår facebooksida. Om eleverna inte samtycker till det så avstår vi naturligtvis.

Elevernas uppgifter lagras i en server hos STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund). Vi på Nya Elsborgs Trafikskola arkiverar våra elever efter avslutad utbildning men uppgifterna ligger kvar hos STR i några månader.